Kerekart

Általános Szerződési Feltételek

Kérem, olvassa el figyelmesen a szerződésünk feltételeit, amelyek tartalmazzák a honlapomon található termékek megvásárlásakor a szerződő feleket – engem, mint Eladót, és Önt, mint Vásárlót – megillető jogokat és kötelezettségeket.

Eladó:

A honlap üzemeltetője: Kerti Renáta egyéni vállalkozó

Adószám: 56889440-1-29

Nyilvántartási szám: 55589941

Számlaszám: 11773384 0301540

Székhely és postacím: MAGYARORSZÁG, 4031 DEBRECEN, KISHEGYESI ÚT 61. ép.: B lp.: 3 em.: 1 ajtó: 6.

e-mail: kerekart2012@gmail.com

weboldal: www.kerekart.hu

telefon: 30-345-8629

A weblap használata:

A honlapomon a saját, kézzel készített termékeim tekinthetőek meg. Vásárláskor a képeken látható darabokat adom át, hiszen ezek egyediek, nincsen belőlük másolat. Ezért a Vásárló biztos lehet benne, hogy ugyanazt a terméket kapja, amit a honlapon szereplő fényképeken lát.

A rendelés menete:

A weboldalam nem webshopként működik, a rendeléshez megkérem a Tisztelt Vásárlót, hogy töltse ki a mellékelt Megrendelő lapot. A Megrendelő lapon a termék ára azonos kell, hogy legyen a honlapon feltüntetett árral, amely bruttó ár, de nem tartalmazza a szállítási költséget. Csomagolási költséget külön nem számolok fel. A Megrendelő lap kitöltéséről és elküldéséről a Vásárló visszaigazolást kap email címére. A rendeléshez összesítőt készítek, amit visszaküldök a megadott email címre, ezen a Vásárló ellenőrizheti, hogy az áru és a szállítás költségei helyesek-e. A visszaigazolásnak megfelelően, a banki átutalást követően állítom ki a kért címre a számlát, melyet elektronikus úton küldök el a megadott email címre.

A fizetés menete:

A megrendelt áru ellenértékét (postai kézbesítés esetén a szállítási költséggel együtt) kérem banki átutalással teljesíteni a fentebb megjelölt bankszámlaszámra.

Az áru átvétele:

A kifizetett terméket személyes átvétellel vagy csomagban házhozszállítással küldöm, az átvétel módjáról a Megrendelő lap kitöltésekor nyilatkozhat a Vásárló. Ingyenes személyes átvétel Debrecen belterületén lehetséges. A személyes átvétel időpontjáról és helyéről emailben egyeztetek a Vásárlóval. A megrendelt termékeket előzetes megbeszélésünknek megfelelően nyilvános helyen tudom átadni. A postai kiszállítás díját fizetésekor a vevő köteles a termék árával együtt banki átutalással kiegyenlíteni. A postázási díj a rendelés visszaigazolásakor megjelenik.

Az elállás joga:

Az áru átvételétől számított 14 napon belül minden Vásárlót megillet az elállás joga. Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott terméket mégsem szeretné megtartani, a Vásárló élhet ezzel a joggal minden indoklás nélkül. Ezzel a joggal a kerekart2012@gmail.com címre elküldött emailben, tehát írásban kifejezett igénnyel élhet. Ebben az esetben a termék árát és az eredeti szállítási díját visszatérítem az áru visszavételét követően. Visszaküldés esetén a visszaküldés költségeit a Vásárló állja.