Kerekart

Faliképek

A Négy évszak sorozat képei 20 cm átmérőjű feszített vászonra készültek, akasztóval a hátoldalon.

Egy mandalás kifestő adta a lányfejek – pillangószárnyak ötletet, amiből aztán többféle színösszeállítás született. Az arcok akrilfilccel készültek, ezek adják a kép domináns színét, köréjük épül a többi szín, ugyanezt a színt viselik a pillangószárnyak is. A lányok fején a fejdísz, aminek folytatása a felső szárny melletti motívum, illetve az arc melletti “fülbevaló” minta metál színekből készült, mindegyik képen más árnyalat. Az arc előtti random pontozással készült “buborék” szimbolizálja az időjárás elemeit: a tavaszi szelet, a nyári esőt, az őszi halvány napsütést, télen a hópelyheket. A lányok haján színes motívumok, mindegyiknek más frizurát készítettem A haj alatti hajdísz a kép jellemző színeitől eltérő színű, hogy mozgalmasabb legyen a kép – az őszön nincs ilyen. A fejek hátulján csipkeszerű hajék végig, csillogó gyöngyház színekkel. A narancs lány a bohókás, virágos tavasz, arannyal. A zöld lány a nyár: erdők zöldje, tavak és folyók kékje bronzzal (a zöldeskék szín direkt a Balaton színe). A sárga lány az ősz: vörös és barna és narancs levelek vörösrézzel. A kék lány a tél: kék és fehér és lila antikarany díszekkel.

A sorozat négy darabja együtt eladó.

A Négy évszak sorozat ára: 65.000 ft

20 x 20 cm átmérőjű feszített vászonra készült tejeskávé színekre hangolt akrilfestmény. Vásárolható keret nélkül akasztóval felszerelve, vagy kiállítói kerettel.

“Caffé latte” ára: 10.000 ft

Kiállítói képkeret a képhez: 7000 ft

25 cm átmérőjű fa alapra készült akrilfestmény akasztóval ellátva.

“Indián nyár” ára: 17.000 ft

30 x 30 cm-es feszített vászonra készített arkilfestmény. Vásárolható keret nélkül akasztóval felszerelve, vagy kiállítói kerettel.

“Lime” ára: 30.000 ft

Kiállítói képkeret a képhez: 8900 ft

30 x 30 cm-es feszített vászonra készített akrilfestmény. Vásárolható keret nélkül akasztóval felszerelve, vagy kiállítói kerettel.

“Korall” ára: 30.000 ft

Kiállítói képkeret a képhez: 8900 ft

20 x 20 cm-es feszített vászonra készített akrilfestmény. Vásárolható keret nélkül akasztóval felszerelve, vagy kiállítói kerettel.

“Pille” ára: 10.000 ft

Kiállítói képkeret a képhez: 7000 ft

40 cm-es kerek feszített vászonra készült akrilfestmény. Fényes lakkal bevonva.

Óriás virágmandala ára: 30.000 ft

20 x 20 cm-es feszített vászonra készült. Fényes lakkréteggel bevonva.

“Tavaszi zsongás” ára: 8000 ft

Ez a kép réges-rég elkészült, de valahogy elégedetlen voltam vele. Egyszer csak befejeztem a mintát, és rábukkantam erre a fehér keretre, így lett tökéletes. Francia kifinomultság, mediterrán romantika jut eszembe róla – így lett a neve Provance. 20×20 cm-es feszített vászonra készült a kép, a keret 23×23 cm-es.

“Provance” ára: 10 000 ft kerettel együtt.

20 x 20 cm-es feszített vászonra készült. Fényes lakkréteggel bevonva.

“Tűzvirág” ára: 8000 Ft

40 x 40 cm-es feszített vászonra készült a mesebeli arab világra emlékeztető képem. Fényes lakkréteggel bevonva.

“Marokkó” ára: 23 000 Ft